bodemdaling_woerden_header-6

Nieuws

Nieuwsoverzicht

Video’s en webinar over schuimglas

Datum11 oktober 2023

Voor het project ‘Uitbreiding Monitoring Proefvakken’ ontwikkelde de Regio Deal bodemdaling Groene Hart een aantal video’s over schuimglas als lichtgewicht ophoogmateriaal. Ook organiseert de gemeente Woerden op 30 oktober een webinar over schuimglas.

Wat maakt schuimglas bijzonder, hoe wordt het geproduceerd en vervoerd en hoe kan schuimglas worden toegepast? Bekijk de video’s hier.

Wilt u meer weten over schuimglas? Op maandag 30 oktober organiseert de gemeente Woerden een webinar over schuimglas. Wil jij schuimglas gaan gebruiken als ophoogmateriaal? Ben je benieuwd wat de voor- en nadelen zijn en waar je allemaal aan moet denken? Tijdens de webinar spreken projectleiders en specialisten over het gebruik van schuimglas als ophoogmateriaal.

De webinar is van 12 tot half 2. Het programma ziet er als volgt uit:

  • Rick Gravesteijn (specialist Rotim B.V.) vertelt over de voor- en nadelen van het materiaal en de strenge wet- en regelgeving in Nederland
  • Paul Prast (projectleider gemeente Alphen aan den Rijn) vertelt over zijn ervaringen met het gebruik van schuimglas in een van zijn projecten.
  • Frans van Dijk (eigenaar Van Dijk Maasland) vertelt over zijn ervaring met het gebruik van schuimglas als aannemer van een project in de gemeente Schiedam.

Datum Maandag 30 oktober
Tijd 12.00 uur – 13.30 uur
Waar Online (via Teams)
Aanmelden https://forms.office.com/e/kfJ4fnMgh2

nieuwsbrief_rdbgh_stad_schuimglas_750
Nieuwsoverzicht