bodemdaling_woerden_header-6

Nieuws

Nieuwsoverzicht

Eerste nieuwsbrief en communicatie over Regio Deal

Datum21 november 2019

Dit is ‘m dan… de eerste nieuwsbrief Regio Deal bodemdaling Groene Hart. De nieuwsbrief zal periodiek verschijnen om op de hoogte te blijven van het verloop van de Regio Deal en de voortgang van projecten en pilots binnen de Regio Deal. Door gezamenlijk te doen, te delen en in beweging te komen, kent straks iedereen de impact van bodemdaling en hoe we daarmee kunnen omgaan. Zo worden we samen bodemdaling de baas!

Website bodemdalingdebaas.nl

De website bodemdalingdebaas.nl biedt basisinformatie en nieuws over de Regio Deal bodemdaling en de projecten en pilots binnen de Regio Deal. Er zijn koppelingen met de websites van de project- en kennispartners en links naar andere organisaties die zich bezig houden met bodemdaling. Neem eens een kijkje!

In deze nieuwsbrief

De nieuwsbrief start met een voorwoord van Hilde Niezen, bestuurlijk trekker van onze Regio Deal en Johan Osinga, DG van het ministerie LNV. We berichten over de start van de Regio Deal bodemdaling Groene Hart op het Nationaal Congres Bodemdaling op 21 november.
Daarnaast zetten we in elke nieuwsbrief een aantal projecten in de etalage. Deze keer: Voortzetting drijvend bouwen van gemeente Woerden en Boeren op hoog water van Provincie Zuid-Holland. We sluiten deze nieuwsbrief af met een boodschap van de programmamanagers van deze Regio Deal.

Oproep!

Deze eerste nieuwsbrief wordt verspreid naar betrokken projectleiders en direct betrokkenen bij de Regio Deal bodemdaling. Wij willen jou vragen deze nieuwsbrief door te sturen naar mensen die bij jouw Regio Deal-project betrokken zijn. Wij mogen dit in verband met de AVG-wetgeving namelijk niet zomaar doen. Zij kunnen zich aanmelden om de nieuwsbrief zelf te ontvangen op bodemdalingdebaas.nl (zie onderaan de pagina). Zo maken we door te delen ons netwerk steeds sterker!

Nieuwsoverzicht