bodemdaling_woerden_header-6

Nieuws

Nieuwsoverzicht

Programmamanager(s) aan het woord

Datum21 november 2019

Programmamanager van het eerste uur Welmoed Visser draagt het stokje over aan Rob Ligtenberg. We laten ze aan het woord.

Met de ondertekening van de bestuurlijke documenten, de kick-off van de Regio Deal tijdens het Nationaal Congres Bodemdaling en het verschijnen van deze 1e nieuwsbrief zit mijn taak als kwartiermaker van de Regio Deal er op. Met ontzettend veel plezier kijk ik terug op een geweldig leerzaam jaar. Met de bevlogenheid van het team, de 8 partners, het Rijk en dan in het bijzonder het team van deal makers en de projectleiders is het gelukt om samen een mooi programma op te bouwen om trots op te zijn. Ik wens Rob dan ook vooral heel veel plezier toe bij het verder uitbouwen van de Regio Deal bodemdaling Groene Hart. En ik meld mij natuurlijk aan voor de nieuwsbrief zodat ik de ‘kennisoogst’ en het proces goed kan blijven volgen. Tot ziens in het netwerk! Welmoed Visser

Nu de Regio Deal is ondertekend, komt het moment van uitvoering. Samen met de projectleiders hoop ik dat de komende jaren te doen en nieuwe kennis op te doen. De uitdaging is om met deze kennis anderen te helpen de bodemdaling te lijf te gaan. Hoewel ik nieuw ben bij de Regio Deal, ben ik de afgelopen 15 jaar betrokken geweest bij allerlei projecten met bodemdaling in het Groene Hart. Tijd dus om ook mijn eigen kennis met anderen te delen. Welmoed en velen van jullie hebben veel en goed werk verzet. Aan mij de taak om samen met jullie dit werk door te zetten!
Rob Ligtenberg

Nieuwsoverzicht